May the force be with you

vrijdag, december 29, 2006

A Trip to Italy: day 8

Voor de eerste maal wakker geworden met het gevoel niet op citytrip te zitten.

Naar de supermarkt getrokken en dan voor onszelf een megalekker ontbijt klaargemaakt. Belangrijk detail: wij ontbijten hier buiten op ons terras met zicht op zee en de Vesuvius. Verse appelsienen pluk je hier van de boom op je terras en zijn heerlijk lekker.

Dan naar Napels getrokken met 1 doel: SHOPPEN!

En dat hebben we dan ook gedaan. Bewonder ons maar binnenkort met onze nieuwe outfits!

Nadien terug getrokken naar Sorrento en op zoek gegaan naar een leuk restaurantje. Nadat we dat gevonden hadden, maakte we kennis met de lompste ober die je in Italie kan tegenkomen.

P kreeg zijn voor en hoofdgerecht tesamen terwijl S op haar kin kon kloppen! Eventjes de ober erop gewezen dat S echt wel honger had en ze kreeg dan ook onmiddellijk haar voorgerecht. Nadat alles dan toch opgegeten was had P zin in een Italiaanse koffie. Dat was blijkbaar te veel gevraagd van de electriciteit en ineens viel het licht uit. BLAME IT ON ME wat de ober dan ook duidelijk maakte!

Dan een lekker Italiaans ijsje ( smaak : Nutella, Kinder, Noisettes de Sorrento en Millefeuille) gegeten, naar de bungalow getrokken en P merkte na wa pintjes (3 in 1) op dat ook hier stront aan het plafond hing.