May the force be with you

dinsdag, januari 02, 2007

A trip to Italy day 12

De laatste dag...

Na een nacht van het aanhoren van ruziƫnde buren in de kamer naast ons zijn we vertrokken richting Milaan. Hoe dichter we kwamen hoe meer mist er hing. Op een bepaald moment reden we letterlijk in de wolken. Bij een tussenstop merkte S dat ze niet meer op haar voet kon steunen. Oei oei, de Schummivoet!!!! Rijden gaat gelukkig nog, wandelen alleen wat moelijker.

Bij aankomst in Milaan blijkt Hertz gesloten! Gelukkig kunnen we de auto droppen in het Hilton. Op het allerlaatste moment besluit dit ding zich ook nog eens van zijn beste kant te laten zien en geeft geen kik meer. Uiteindelijk het mormel terug aan de praat gekregen en dan de bus genomen naar Bergamo. Maar gaan de vliegtuigen stijgen met zo een mist???

Blijkbaar wel, oef!
De slechtste landing ooit meegemaakt, dachten even dat het vliegtuig ging kantelen! De bagage is deze keer wel mee en onze lift staat ons op te wachten! De fietsen nog gaan ophalen en dan kruipen we terug in ons eigen bedje.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Het was een geslaagde reis!
Pie ge zijt een schatje!

Dikke kus!

4:22 p.m.  
Blogger Stoffel said...

en nu de foto's en filmpjes?
:-)
happy 2007!
kd

5:03 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Tof dat het zoleuk was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
groetjes

4:03 a.m.  

Een reactie posten

<< Home